Mesures d'accés a l'Hospital


 


En el context de la pandèmia per coronavirus, l’Hospital Germans Trias ha pres mesures especials per contenir la transmissió del virus, i vetllar, així, per la salut de pacients i professionals. Degut a l’augment de la incidència de Covid, l’Hospital Germans Trias ha decidit aplicar noves mesures restrictives en els accessos del centre.

 

És per això que s’han implementat uns requeriments en l’accés al centre tant per a pacients, com per a visites, acompanyants i professionals.

 

 

Actualment hi ha dos punts d’accés oberts: l’entrada principal de l’Hospital i l’entrada d’Urgències Maternal.

 

Entreu per la porta d'Urgències Maternal si heu d'anar a Ginecologia, Obstetrícia, Clínica del Dolor, quiròfans, Cirurgia Major Ambulatòria, extraccions de sang, Pediatria, Hospitals de dia, Insuficiència Cardíaca, Malalties Infeccioses, Hemodinàmica, ICO (quimioteràpia, radioteràpia, proves funcionals, consultes externes), Farmàcia i Arxius.


 

 

 

Si sou un pacient o un usuari
 

En el cas dels pacients i usuaris, per a poder accedir al centre cal que tingueu una visita programada a consultes externes o a algun dels gabinets, una cirurgia major ambulatòria o un ingrés programat. Heu de saber que:

 

  • Els pacients amb visites programades en algun dels serveis de consultes externes o gabinets haureu de passar la Targeta Sanitària Individual (TSI) pel lector de les pantalles que trobareu als vestíbuls.

    Els pacients que no disposeu de la Targeta Sanitària Individual (TSI), haureu de facilitar:

 

- El vostre document d’identificació (document d’identitat o passaport)

- Full de citació

 

  • Els pacients que no disposeu de cap dels requisits esmentats o en el supòsit de qualsevol altra incidència, us  haureu d’adreçar al taulell per a ser atesos.

 

  • Els pacients que tingueu una prova diagnòstica, cirurgia major ambulatòria (CMA ) o ingrés programats haureu de:


- Passar la Targeta Sanitària Individual (TSI) pel lector

- Ensenyar el vostre document identificatiu (document d’identitat o passaport).

- Mostrar el full de citació.

 

Només podreu accedir al centre 15’ abans de la cita programada. 

 

És important que recordeu que en cas de visita o prova programades haureu d’assistir sols, sense acompanyant. Excepcionalment els menors d’edat i persones que ho necessitin podran venir acompanyades d’una sola persona.

 

 

 

Si veniu a visitar un pacient ingressat

 

Heu de saber que només està permesa l'entrada d'1 acompanyant  i que els dies de visita per a pacients hospitalitzats queden reduïts als dimarts, dijous i dissabtes en la franja horària de 13 h a les 16 h, la mateixa franja que hi havia fins ara però amb la reducció dels dies operatius.
 

Podreu accedir per l’entrada principal o maternal i haureu d’informar a qui veniu a visitar. En el cas de que desconegueu el número d’habitació teniu a la vostra disposició el punt d’informació.
 

L’acompanyant serà sempre la mateixa persona durant l’horari de visita de 13h a 16h, és a dir, no es produiran intercanvis de visitant durant aquests horaris.

La persona que vulgui accedir a l’hospital com acompanyant, tant pel que fa  a l’hospitalització com a les consultes externes, haurà de portar el seu certificat de vacunació, ja sigui amb format digital o en paper. Per aquesta segona mesura, s’habilitarà un període de transició i d’informació així com dispositius per ajudar els usuari a descarregar-se’l.

Queden exempts d’aquesta mesura els acompanyants de pacients de les unitats maternoinfantils, que seguiran amb el règim que hi havia fins ara.

 

Recordeu seguir les recomanacions de convivència de la planta durant la seva permanència en el centre:

- mascareta quirúrgica en tot moment

- higiene de mans

- to de veu baix i el telèfon en silenci

- està prohibit introduir aliments a l’hospital

 

Recordeu també que podeu aprofitar la visita per a recollir els béns personals del pacient, si així considereu.
 

 

Si teniu una visita professional

 

Les visites professionals, o aquelles persones que vinguin a fer una visita laboral a algun dels nostres professionals, hauran d’haver estat registrats prèviament per la seva persona de contacte.

 

Si el registre no s’ha realitzat correctament, haureu d’ensenyar algun document que acrediti el motiu de la visita o dirigir-vos al taulell d’incidències i contactar amb el professional directament.


Tornar a l'inici