M'atendran a l'hospital de dia

 

 

Què són els hospitals de dia?

Són espais on es fan proves i tractaments que requereixen unes hores d'estada, però sense necessitat d'ingrés hospitalari.

A Germans Trias, n'hi ha diversos: l'Hospital de dia polivalent, el de Pneumologia, el d'Hepatologia i el de Patologia infecciosa aguda; el d'Endocrinologia; el d'Insuficiència cardíaca; l'Oncohematològic de l'Institut Català d'Oncologia (ICO Badalona); el de la Sida (Fundació Lluita contra la Sida); el de Trastorns de la conducta alimentària, i el de Pediatria.

El vostre professional mèdic és qui ha indicat que necessiteu aquest tipus d'atenció. Ell mateix o els professionals d'infermeria us informaran sobre la durada del procediment.

 

L'Hospital de Dia Polivalent

L'Hospital de Dia Polivalent, que és el que atén pacients amb patologies més diverses, és obert de dilluns a divendres de 8 a 21 h. El coordina un equip de tres infermeres i atén cada dia una mitjana de 30 persones. Es troba a la planta baixa, i s'hi accedeix des de l'entrada principal, creuant la planta baixa en direcció al passadís d'Urgències, i girant a mà esquerra.

Dins dels espais de l'Hospital de Dia Polivalent hi trobareu també:

 • L'Hospital de Dia de Pneumologia
 • L'Hospital de Dia d'Hepatologia
 • L'Hospital de Dia de Patologia infecciosa aguda

El dia de la vostra visita, podeu venir acompanyat/da per una sola persona, que podrà estar al vostre costat en tot moment. En arribar, cal que us dirigiu a secretaria per registrar la vostra arribada. Serà necessari que porteu:

 • Document d'identitat o passaport
 • Targeta Sanitària Individual

També, podeu portar llibres, revistes o dispositius electrònics per entretenir-vos.

Tota la informació sobre la vostra estada serà registrada informàticament i revisada pel vostre responsable mèdic. En acabar, la secretària o les professionals d'infermeria us faran saber quan cal que torneu, si és el cas.

En cas que no poguéssiu assistir a la vostra visita, cal que truqueu a l'Hospital de Dia Polivalent:

 • 93 497 84 98

El vídeo adjunt també us informa sobre aquest espai de Germans Trias.

 

Hospital de Dia d'Endocrinologia

Presta principalment assistència ràpida i personalitzada a malalts amb diabetis que pateixen descompensacions no greus de la malaltia. Descompensacions que es caracteritzen perquè poden ser tractades en poques hores i sense necessitat d’ingrés. També atén pacients amb altres patologies com l’hipertiroïdisme o l’hipotiroïdisme.

L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 8 a 15 h. És a la primera planta i la manera més senzilla d'arribar-hi és des de l'entrada principal.

El dia de la vostra visita, cal que us acompanyi una persona i que us dirigiu a la secretaria per confirmar la vostra arribada. És necessari que porteu:

 • Document d'identitat o passaport
 • Targeta Sanitària Individual

Si per algun motiu no poguéssiu assistir a una visita programada prèviament, o necessiteu aclarir algun dubte, podeu trucar al telèfon 93 497 84 57.

 

Hospital de Dia d'Insuficiència Cardíaca

Un dels seus principals objectius és facilitar l’accés a l’hospital dels pacients a qui s'ha diagnosticat insuficiència cardíaca en cas que pateixin una descompensació o qualsevol altre tipus de complicació.

És obert de dilluns a divendres de 8 a 17 h. És a la Unitat d'Insuficiència Cardíaca, a la planta baixa. S'hi accedeix des de l'entrada principal, creuant la planta baixa en direcció al passadís d'Urgències, i girant a mà esquerra.

El dia de la vostra visita és recomanable que us acompanyi una persona. Cal que confirmeu la vostra arribada a secretaria. És necessari que porteu:

 • Document d'identitat o passaport
 • Targeta sanitària individual

Si per algun motiu no poguéssiu assistir a una visita programada prèviament, o necessiteu aclarir algun dubte, podeu trucar al telèfon 93 497 87 72.

 

Hospital de Dia Oncohematològic (ICO)

L’Hospital de Dia Oncohematològic de l’Institut Català d’Oncologia (ICO) és a la tercerca planta de la torre Maternoinfantil.

Compta amb un equip multidisciplinari, format per metges, infermeres, administratius i zeladors altament qualificats. Aquest equip es dedica a la cura i seguiment del pacient oncohematològic, a l’administració de tractaments i a l’abordatge de les complicacions que es puguin derivar del tractament o de la pròpia malaltia.

L'hospital de dia compta amb una sala d’extraccions, una de cures, una consulta d’infermeria, una consulta d’assajos clínics, sis sales de tractament amb 23 butaques, i tres habitacions amb cinc llits (una habitació és individual, per a pacients post-trasplantats que puguin requerir tractaments específics). Fa fins a 80 tractaments diaris

És obert de dilluns a divendres de 7.15 a 22 h. El dia de la vostra visita és recomanable que us acompanyi una persona. Cal que confirmeu la vostra arribada a secretaria. És necessari que porteu:

 • Document d'identitat o passaport
 • Targeta sanitària individual

Si per algun motiu no poguéssiu assistir a una visita programada prèviament, o necessiteu aclarir algun dubte, truqueu al telèfon 93 497 87 03 o al 93 497 89 91.

 

Hospital de Dia de Pediatria

És a la setena planta de la torre Maternoinfantil i principalment presta atenció a malalts pediàtrics de l’àmbit de l’oncohematologia.

L’horari d’atenció és de 8 a 15 h, dilluns, dimecres i divendres.

És recomanable que el nen o nena vingui acompanyat per una sola persona i cal confirmar a la secretaria o a la infermera responsable l'arribada a l'hospital de dia. És necessari que porteu:

 • Document d'identitat o passaport
 • Targeta sanitària individual

Si per algun motiu no poguéssiu assistir a una visita programada prèviament, o necessiteu aclarir algun dubte, truqueu al telèfon 93 497 89 28 o escriviu un correu electrònic a pediatria.germanstrias@gencat.cat.

 

Hospital de Dia de la Sida (FLS)

Presta atenció integral i específica a persones a qui s'ha diagnòsticat la Síndrome de la Immunodeficiència Adquirida (SIDA), i el gestionen conjuntament l’Hospital Germans Trias i la Fundació Lluita contra la Sida. Ofereix cures especialitzades i administra tractaments sense necessitat d'estar ingressat.

És obert de dilluns a divendres de 8 a 15 h i es troba a la segona planta de l'àrea Maternoinfantil. La manera més fàcil d'accedir-hi és per l'entrada Maternoinfantil, girant a l'esquerra i pujant una planta.

El dia de la vista cal que confirmeu a secretaria la vostra arribada i que porteu:

 • Document d'identitat o passaport
 • Targeta Sanitària Individual

Si per algun motiu no poguéssiu assistir a una visita programada prèviament, o necessiteu aclarir algun dubte, podeu trucar al telèfon 93 497 88 87.

 

Hospital de Dia de Trastorns d'Alimentació

Presta atenció a persones amb trastorns de la conducta alimentària i és una intensificació del tractament ambulatori sense apartar el pacient del seu medi sociofamiliar.

És a la cinquena planta de la torre Maternoinfantil i és obert de dilluns a divendres de 8.30 a 15.30 h.

Cada dia cal confirmar a la secretaria l'arribada a l’hospital de dia, i portar:

 • Document d'identitat o passaport
 • Targeta Sanitària Individual

Si per algun motiu no podeu assistir-hi, o necessiteu aclarir algun dubte, truqueu al  93 497 84 79.