Tinc una visita al Ruticar

El RutiCar és el nou punt d’atenció hospitalària amb vehicle de Germans Trias, el qual permet realitzar determinades atencions sense la necessitat d’accedir a l’interior del centre i disminuint  així el nombre de persones en el seu interior, de manera que també es redueixen els riscos d’infecció per coronavirus tant dels pacients com dels professionals sanitaris. 

 

 


Què cal saber?

  • El RutiCar està ubicat 200 metres més endavant de la porta d’urgències. Només s’hi pot accedir en sentit ‘mar > muntanya’.
  • Podeu acudir al RutiCar amb vehicle propi o privat (taxi), com a acompanyant o conductor. També està a prop de les parades de l’autobús, però és recomanable l’ús de vehicle privat.
  • Respecteu l’hora indicada, o com a màxim 10 minuts abans o 5 minuts després de l’hora prevista. Si acudiu fora d’aquest horari, no se us podrà garantir l’atenció.
  • A l’hora de marxar del RutiCar, haureu d’incorporar-vos al vial de nou en sentit ‘mar > muntanya’. Tingueu especial compte amb els vehicles que van en sentit contrari.
  • L'horari del RutiCar és de lunes a viernes de 15.00h a 17.20h.

 

 

El dispositiu Ruticar està disponible per a pacients que han de ser atesos a diferents serveis, que podeu consultar a continuació.