Tria la teva especialitat per fer la residència

A partir de dilluns 17 d'abril s'obre el període de tria d'especialitat per fer l'estada de residència fins al proper diumenge 7 de maig. Us recordem que a l'Hospital Germans Trias disposem de 42 especialitats i 93 places acreditades i que actualment comptem amb 298 residents al nostre centre. 

 

Un cop hagueu escollit i obtingut la plaça al ministeri per cursar l'especialitat al Germans Trias, cal que contacteu amb la secretaria de la Comissió de Docència de l'Hospital:

 

Trobareu la Comissió de Docència a l'Hospital Modular Espina 1.C. (accedint per l'entrada de l'edifici de maternal). Dilluns - divendres de 8 a 16 h.

 

Durant aquests dies, també podreu endinsar-vos en cadascun dels serveis assistencials que formen l'hospital i conèixer de la mà dels seus residents actuals els espais on treballareu, les rutines que seguireu i, en general, el vostre dia a dia com a futurs residents del Germans Trias, a través d'un seguit de vídeos que anirem penjant a Youtube, Twitter i Instagram. 

 

Què opinen els nostres residents del Germans Trias?

Segons l’enquesta de satisfacció que van omplir els residents l’any passat, aquests van valorar, molt especialment, determinats aspectes, com ara el procés global de la docència, d’adquisició de competències professionals, les facilitats per a assistir a cursos i a congressos i per a fer recerca. També van destacar la supervisió de presència física durant les rotacions i la valoració dels caps de serveis.

 

 

 

Avui pots conèixer el Servei de Pneumologia