Portes Obertes 2024

Aquest any la jornada de portes obertes de l'Hospital Germans Trias es durà a terme mitjançant un doble format: presencial i virtual.

 

► Sessió presencial 

El proper dimecres 20 de març podreu assisitir a la sessió presencial de portes obertes que es celebrarà a la sala d'actes de l'Hospital, de 9 a 12h, per tal d'obtenir informació sobre les opcions que ofereix el Germans Trias durant els anys de residència. Per poder asisitir, cal formalitzar inscripció al següent formulari.

 

Sessions virtuals

A més, també es celebraran diferents reunions virtuals de cadascuna de les especialitats, del 4 al 8 de març, on podreu parlar i consultar tots els dubtes que us sorgeixin directament amb els residents actuals de l'Hospital. Per assistir a les sessions virtuals, és obligatòria la prèvia inscripció, que la podeu fer en aquest enllaç.

 

A continuació, podeu consultar l'horari de les sessions virtuals:

 

 

 

Coneix l'experiència dels actuals residents

Durant aquests dies, també podreu endinsar-vos en cadascun dels serveis assistencials que formen l'Hospital i conèixer de la mà dels seus residents actuals els espais on treballareu, les rutines que seguireu i, en general, el vostre dia a dia com a futurs residents del Germans Trias, a través d'un seguit de vídeos que anirem penjant a Youtube, XInstagram.

 

 

Podeu obtenir més informació sobre la residència a l'Hospital accedint al següent enllaç

Per a qualsevol dubte, envieu un correu a  formpostgrau.germanstrias@gencat.cat